Skriv frisættende fortællinger forløb

Skriv frisættende fortællinger forløb

Vil du undersøge hvilke fortællinger, du bærer rundt på om dig selv og nedfælde dem i fængende scener? Har du mod på at bruge dig selv og sætte dig fri fra fastlåste narrativer?

 Så kom med på et frisættende 6 ugers skrivekursus med forfatterne Charlotte Heje Haase og Souha Al-Mersal.

Skriveforløbet er online, så du kan deltage fra dit eget hjem. Du vælger selv, hvor aktiv du vil være, og hvor meget du vil interagere med de andre skrivefæller og underviserne.

Du får et nyt modul hver uge med øvelser og refleksioner, som du altid vil have adgang til og kan tage, når du har lyst til det.

Derudover mødes vi over Zoom i 1,5 timer 4 gange gennem forløbet til en interaktiv workshop.

Vi dykker ned i skriveøvelser, som kan sparke din kreativitet igang og gennemgår gængse blokeringer, som kan spænde ben for din skrivning.

Underviserne er eksperter i at skabe psykologisk tryghed og få historierne frem. De går selv vejen i deres forfatterskab.

 

Dette får du:

Gennem de seks uger får du online undervisning live og adgang til et kursusområde – og du får et netværk af skrivefæller, som deler missionen om at skrive sig fri af fastlåste narrativer.

  • Værktøjer til skrive historier fra dit liv om til små scener
  • Skriveøvelser der hjælper dig til at undersøge dine selvfortællinger
  • Redskaber til at overvinde de største skriveblokeringer og kritiske stemmer, som bremser dig
  • Find din kreative styrke og opdag din stemme
  • Inspiration til at vende sårbarheden til brændstof, som kan mærkes i dine ord og nyfødte fortællinger
  • Et lukket og fortroligt netværk af modige kvinder, der tør at være sårbare
  • En kickstart til at omskrive dit liv, hvor du opbygger dit mod til at skabe DIG
  • Giv slip på de historier, der ikke tjener dig længere

Hvem er du?

Skrivekurset er for dig, der kan mærke en længsel efter at fortælle din historie og gerne vil have hjælp til at begynde.

Du må gerne have arbejdet med dig selv og kan mærke en lyst til at gå i dybden personligt.

Du behøver ikke at have skrevet før.

Måske vil du gerne udgive en bog, måske vil du gerne skrive for dig selv.

Alle, der kan mærke en længsel efter at skrive ud fra sit liv, og som er klar på at tage på en medrivende rejse sammen med os er velkomne.Charlotte Heje Haase (1977) er kultursociolog og forfatter til fem selvbiografiske bøger, klummeskribent, podcaster (Forfatterhjørnet og Skab DIG) og tidligere redaktionschef på Psykologi. Hun er skrivementor og stifter af Klub Bare Skriv og har blandt andet guidet hjernetumorramte og pårørende til at skrive en anmelderrost bog med personlige fortællinger. Charlotte tror på fortællingers og delingers helende kraft og elsker at facilitere grupper og støtte skrivefæller og podcastere til at dele deres stemme.

Souha Al-Mersal (1988) er journalist, forfatter og podcaster (Skamløs). Hun står bag kampagnen #deldinskam, der startede svære samtaler om skam og tror på historiers helende kraft. Souha vil gerne støtte andre til at dele deres stemme og historier og dekonstruere de ‘ sandheder’ vores opvækst, kultur og samfund fortæller om os. Føles det sandt for dig? Join os og omskriv din historie.

Skriv dig op og vær den første til at høre mere om kurset ved at skrive til mig: [email protected]

Lyt til podcast-episode med Charlotte Heje Haase og Souha Al-Mersal “Forfatterhjørnet”.
Næste hold starter i 2023!

Comments are closed.