Grib ordet og speak up!

Vil du gerne finde din indre stemme og få dit budskab ud til omverdenen? Vil du gerne få hul igennem til medierne og strikke et budskab sammen, der fænger?

Dette foredrag tilrettelægges og tilpasses efter behov. Souha Al-Mersal gennemgår journalistiske kriterier og storrytelling værktøjer, som kan styrke din personlige stemme og gennemslagskraft.

Selvom antallet af digitale medieplatforme og sociale mediekanaler, hvor man kan blive hørt, er steget markant, er det svære end nogensinde før at skære igennem ekkoet af meningsdannere, nyhedsflow og influenter, som 24/7 deler content på de sociale medier.

– Hvordan finder man sin indre stemme – og afgør hvordan man vil få det ud til verden?
– Hvordan kan man skrive et post, debatindlæg eller artikel, som batter – og som kaster lys på ens mærkesag?
– Hvordan kan man få omverdenens opmærksomhed og arbejde en strategisk, stærk tilgang til for at opnå den nødvendige opmærksomhed.
– Hvordan finder man i grunden sin stemme, sin individuelle kerneværdi og finder modet til at ”speake op” om de mest ubehagelige emner?
– Hvordan tænker en redaktør – og hvordan skal jeg komme ud med et meget sårbart emne?

Med erfaring som kommunikatør, skribent, presseansvarlig og med at bryde tabuet om skam og svære dilemmaer i Skamløs podcast præsenterer Souha Al-Mersal publikum for en række brugbare redskaber, strategier og deler ud af egne erfaringer og gennemgår de journalistiske nyhedskriterier og nyhedsflowet i medierne.

Foredraget tilpasses til målgruppen og afhængigt af tidsrammen vil eksempler og konkrete værktøjer blive præsenteret.

Foredrag med Souha Al-Mersal booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.